Vacature Tentoonstellingsmaker

Voor het  Centrum Beeldende Kunst Emmen (CBK Emmen) zoeken wij een
Tentoonstellingsmaker
Voor 32 uur per week
Vacaturenummer: 17.031

Lezing straatfotografie op maandag 15 mei

5Op maandag 15 mei bent u van harte welkom bij een boeiende lezing over straatfotografie door fotograaf Peter van Tuijl. Het CBK Emmen organiseert deze lezing in samenwerking met fotogroep Fotofun Emmen in het pand van het CBK Emmen. De lezing begint om 19.30 uur. Toegang is gratis, u moet zich wel even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doorgeven met hoeveel personen u naar de lezing komt.

 

 

Lees meer: Lezing straatfotografie op maandag 15 mei

Vacature Teamcoördinator

Voor het Centrum Beeldende Kunst Emmen (CBK Emmen) zoeken wij een

Teamcoördinator
Voor 14 uur per week
Vacaturenummer: 17.030

 

Lees meer: Vacature Teamcoördinator

Film Manufactured Landscapes

manufactured landscapes 1 400Soms is schoonheid de enige manier om de gruwelijke werkelijkheid onder ogen te zien. Dat is het geheim van het werk van de Canadese fotograaf Edward Burtynsky. Hij doet verslag van het oprukkende industriële landschap. 

 

 

 

 

Lees meer: Film Manufactured Landscapes

Film Rembrandt J'Accuse

rembrandts jaccuse 1 400Wat als Rembrandts Nachtwacht niet alleen een groepsportret van een schuttersgilde is, maar ook een gecodeerde boodschap van Rembrandt aan zijn publiek, waarin hij de geportretteerde compagnie beschuldigt van moord?

 

 

 

 

Lees meer: Film Rembrandt J'Accuse

Verhalen workshop voor jong én oud

DSCF7801 1Sinds enige tijd kunt u bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen op een zondagmiddag zo maar verrast worden door een mooi verhaal in de tentoonstellingsruimte. Wouter Kalkman, Chief Storyteller en Verhalenverteller, vertelt op zijn eigen wijze een boeiend, grappig, spannend of interessant verhaal voor wie het maar wil horen.

 

 

 

Lees meer: Verhalen workshop voor jong én oud

Opening Biobased Pop-Up Museum

biobased tentoonstellingen actueel 300x210

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van het Biobased Pop-Up Museum op zaterdag 13 mei 2017 om 15.30 uur. Marc Beusenberg, teamleider Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim en Miriam van Weeghel, projectcoördinator K&C geven een toelichting op het project. Eén van de deelnemende ontwerpers geeft een toelichting op biobased ontwerpen.

 

 

Lees meer: Opening Biobased Pop-Up Museum

Creatieve workshop met Linda Dijkstra

Grote Zaal Groene wand 1 600Flessen van wol, installaties van plastic voorwerpen, beeldend kunstenaars Jet van Oosten en Dineke Oosting maken kunst van ongebruikelijke materialen. Wij dagen u uit om, geïnspireerd door de kunstwerken in de tentoonstelling, onder de deskundige leiding van kunstenaar Linda Dijkstra zelf eens aan de slag te gaan met materialen als wol, lapjes, knopen en bandjes.

 

 

Lees meer: Creatieve workshop met Linda Dijkstra

Publiekswinnaar Fotomanifestatie

winnaar fotoclub publieksprijs 72 dpiMisschien heeft u tijdens uw bezoek aan de tentoonstelling van de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal gestemd op een van de foto's? Dan bent u vast ook benieuwd naar de winnaar van de Publieksprijs! De winnende foto is van de heer R. van Gelder van Fotoclub Hardenberg, hij kreeg 41 stemmen.

 

 

 

Lees meer: Publiekswinnaar Fotomanifestatie

Het verhaal van de koning die zo van raadsels hield

FullSizeRenderOp zondag 2 april komt onze vaste verhalenverteller Wouter Kalkman weer naar het CBK Emmen om bezoekers te verrassen met een mooi verhaal.

 

 

 

 

 

Lees meer: Het verhaal van de koning die zo van raadsels hield

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente