Workshop 'Figuur boetseren' met Myrte van Dijk

my web

Op woensdag 8 februari kunt u meedoen aan een workshop figuur boetseren door Myrte van Dijk. Voorafgaand aan de workshop doet u onder leiding van Myrte van Dijk inspiratie op in de tentoonstelling De Klassieke Wintersalon die op dit moment bij het CBK Emmen is te zien.

 

 

  

 

Atlijd al eens willen weten hoe je een figuur boetseert? Dat kan bij het CBK Emmen in deze workshop die wordt verzorgd door beeldend kunstenaar Myrte van Dijk. Boetseren is een perfecte manier om je creatieve idee te uiten en de fijne motoriek te oefenen. Bij het boetseren voeg je steeds materiaal toe. Hoe vorm je een figuur in drie dimensies? Hoe boetseer je een gelijkend portret? Deze éénmalige workshop boetseren is geschikt voor zowel beginners als voor degenen die al meer ervaring hebben.

Myrte van Dijk
Beeldend kunstenaar Myrte van Dijk richt zich de laatste jaren voornamelijk op het driedimensionale portret, meestal in opdracht van nabestaanden die graag een portret willen van hun dierbare. Ook in haar vrije werk komt het portret steeds vaker terug. Het gaat haar er niet om alle details in een portret te laten zien, maar meer om een tijdlozer beeld weer te geven van hoe iemand is of was. Soms gebruikt ze het portret als studiemiddel om gezichten van bekendere mensen met behulp van de beschikbare foto’s te onderzoeken, zoals ‘Studieportret van Willem Alexander’. www.kumy.nl

Vanwege de overweldigende belangstelling zijn extra workshops georganiseerd op woensdag 15 februari en woensdag 1 maart. Deze workshops zitten al vol. Bij voldoende belangstelling volgt er wellicht nog een vierde avond. U kunt zich hiervoor melden als u geinteresseerd bent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop Figuur boetseren door Myrte van Dijk
Wanneer      :woensdag 8 februari

Tijd               :19.15 – 21.30 uur, inloop vanaf 19 uur
Waar            :het Centrum Beeldende Kunst Emmen
Voor wie       :volwassenen
Prijs              :€ 15,- inclusief materialen (contant betalen voorafgaand aan de workshop)
Aanmelden   :via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591 6858 20

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente