Fotoworkshop voor jong én oud op zo 26 februari

 DSCF5403 400 breedOp zondagmiddag 26 februari organiseert het CBK Emmen een leuke fotoworkshop voor volwassen en kinderen samen! Kom samen met kind of kleinkind (of je nichtje, buurjongen enz.) voor een inspirerende fotografiemiddag.

 

 

 

Al een paar keer eerder organiseerde het CBK Emmen met veel succes een fotoworkshop voor volwassenen en kinderen samen. Net als voorgaande keren gaat fotograaf/kunstenaar Kitty Boon samen met de deelnemers in de omgeveing van het CBK Emmen op zoek te gaan naar bijzondere fotomomenten. Het is een mooie ervaring om als volwassene samen met een kind de omgeving te verkennen met een fotocamera. En daarnaast levert het ook nog eens bijzondere foto’s op! Onder de inspirerende leiding van Kitty Boon bekijk je de wereld op een andere manier. 

Het thema van deze middag is beweging en belichting. Je leert op creatieve wijze om te spelen met beweging en licht in een foto. Het gaat hierbij vooral om het creatieve aspect en in veel mindere mate om het technische aspect van de fotografie. 

De workshop start met een korte rondgang door de tentoonstelling Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal die nog t/m 5 maart is te zien bij het CBK Emmen. Vervolgens gaat Kitty Boon na een korte toelichting over de opdrachten met de groep naar buiten. Je leert anders kijken naar de omgeving en zoomt in op bijzondere details. Een geweldige ervaring voor oud en jong! Kennis van fotografie is niet nodig, wel graag zelf een camera meenemen, als dat niet lukt zijn er leencamera's beschikbaar! In geval van slecht weer is er een alternatieve fotoworkshop voor binnen.

Workshop fotografie voor jong én oud
Datum: :zondag 26 februari 2017
Tijd: :13.30 - 15.30 uur
Plaats :start bij CBK Emmen, de workshop is in de omgeving van het CBK Emmen
Kosten :€ 10,- voor volwassenen, kinderen gratis
Per volwassene maximaal 2 kinderen
Aanmelden :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangezien de workshop buiten is graag passende kleding en schoeisel. En als het heel slecht weer is maken we er een spannende binnenervaring van!

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente