Creatieve workshop met Linda Dijkstra

Grote Zaal Groene wand 1 600Flessen van wol, installaties van plastic voorwerpen, beeldend kunstenaars Jet van Oosten en Dineke Oosting maken kunst van ongebruikelijke materialen. Wij dagen u uit om, geïnspireerd door de kunstwerken in de tentoonstelling, onder de deskundige leiding van kunstenaar Linda Dijkstra zelf eens aan de slag te gaan met materialen als wol, lapjes, knopen en bandjes.

 

 

Kom en doe mee aan de creatieve workshop en ervaar welke bijzondere dingen u kunt doen met doodgewone materialen als u deze eens van de kunstzinnige kant bekijkt. Wat u precies gaat doen in deze workshop blijft nog even een verrassing. Wie weet wordt het armbreien, punniken XXL, haken met bijzondere materialen of een schilderij maken met allerlei textiele materialen. Meldt u aan en maak het mee.

Creatieve workshop voor volwassenen onder leiding van Linda Dijkstra
Zondag 9 april 2017
14.00 – 15.30 uur
Prijs: € 5,-
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591 685820 (tijdens openingsuren)

Deze workshop zit al vol en we hebben een wachtlijst. Daar staan al zo veel mensen op dat we met een paar extra aanmeldingen erbij inmiddels voldoende deelnemers hebben om van 16.00 - 17.30 uur een extra workshop te organiseren. Dus heeft u belangstelling? Meldt u aan, dan hoort u zsm, maar uiterlijk vrijdag of de tweede workshop door kan gaan. 

De workshop is in het Atelier van het CBK Emmen, voorafgaand aan de workshop doet u onder leiding van Linda Dijkstra eerst inspiratie op in de tentoonstelling.

Wij organiseren deze workshop in het kader van Gekleurd Grijs

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente