Verhalen workshop voor jong én oud

DSCF7801 1Sinds enige tijd kunt u bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen op een zondagmiddag zo maar verrast worden door een mooi verhaal in de tentoonstellingsruimte. Wouter Kalkman, Chief Storyteller en Verhalenverteller, vertelt op zijn eigen wijze een boeiend, grappig, spannend of interessant verhaal voor wie het maar wil horen.

 

 

Verhalen zijn overal en vertellen kan ook iedereen, maar we doen het nog maar weinig. Hoe doe je dat eigenlijk, een goed verhaal vertellen? Allereerst is er natuurlijk de verteller, maar die kan niet zonder een luisteraar. De verteller klaart namelijk maar de helft van de klus. Wat de verteller vertelt vindt zijn weg naar de belevingswereld van de luisteraar. En die maakt het verhaal onbewust zelf af of geeft er eigen kleur aan. Nieuwsgierig naar hoe dat werkt?

Op zondag 23 april organiseert het CBK Emmen voor de tweede keer deze workshop verhalen vertellen. Meld je aan en doe mee, je leert hoe je een goed verhaal kunt vertellen door het te doen, maar vooral ook door naar elkaar te luisteren. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren en ook iedereen is welkom! Opa’s, oma’s, vaders, moeders, juffen, ga zo maar door en natuurlijk zijn ook kinderen welkom. Het plezier van verhalen vertellen staat voorop. Deelname is gratis, maar je moet je wel even vooraf aanmelden.

Workshop Verhalen vertellen door Wouter Kalkman
Zondag 23 april 2017
10.30 – 12.30 uur
CBK Emmen – Grote Zaal
Voor iedereen, volwassenen én kinderen!

Aanmelden
Deelname is gratis, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591 685820

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente