Opening Biobased Pop-Up Museum

biobased tentoonstellingen actueel 300x210

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van het Biobased Pop-Up Museum op zaterdag 13 mei 2017 om 15.30 uur. Marc Beusenberg, teamleider Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim en Miriam van Weeghel, projectcoördinator K&C geven een toelichting op het project. Eén van de deelnemende ontwerpers geeft een toelichting op biobased ontwerpen.

 

 

 Wat is er te zien?
Biobased ontwerpen van studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim in Zwolle vormen het eerste deel van het museum. Daarnaast laten gerenommeerde vormgevers als onder meer Tjeerd Veenhoven, Feike de Jong, Sibe-Jan Kramer en Carolien Adriaansche zien hoe zij ontwerpen met biobased of circulaire materialen.

Ontwerpwedstrijd
Zowel ontwerpers die niet beroepsmatig werken als jongeren en scholieren konden mee doen aan de ontwerpwedstrijd. De geselecteerde werken maken onderdeel uit van het reizende museum. Het publiek kan uit de geslecteerde ontwerpen een keuze maken. De publiekswinnaar wordt aan het eind van de tentoonstelling bekend gemaakt, de winnaar ontvangt de Biobased Bokaal.

‘t Lab
Tijdens de expositieperiode is ook het Duurzaam Doen Lab open voor bezoekers. Daar kan iedereen zelf ervaren hoe het is om te bouwen met aardappels.

Tentoonstelling Biobased Pop-Up Museum
13.05.2017 t/m 09.07.2017
Grote Zaal, Kleine Zaal en De Verdieping
Opening zaterdag 13 mei om 15.30 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente