CBKids voor Brede School

CBKids Club en de Brede School

banner cbkids

CBKids Club en de Brede School

Het CBK Emmen organiseert speciaal voor kinderen van de Brede School elke maand een superleuke creatieve workshop! Kinderen maken elke keer weer andere mooie, gekke of bijzondere kunstwerkjes en ontdekken zo steeds weer een andere techniek. Het Centrum Beeldende Kunst Emmen is dé plek voor beeldende kunst waar hedendaagse kunst, lokale cultuur, kunstenaars en het publiek elkaar ontmoeten. De twee tentoonstellingsruimtes hebben een gevarieerd aanbod, dat steeds weer verrast met verschillende technieken en stijlen.

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met beeldende kunst. Kinderen en jongeren genieten zichtbaar van onze activiteiten, zoals een rondleiding met school of een Kijk&Doe-tocht in de vakantie. Ze kijken daardoor op een hele nieuwe manier naar kunst en de wereld om zich heen!

Pilot
Graag willen wij de handen ineenslaan met de Brede School. Ons idee is om kinderen mee te laten doen aan de CBKids Club voor € 1,00 per keer. We gaan dit projet als pilot doen van februari t/m julli.
Het gaat om leuke workshops met verschillende thema’s, die inhoudelijk kwaliteit hebben en door een professionele kunstenaar met ervaring in lesgeven worden verzorgd.
De kinderen kunnen zich melden bij de balie en wij schrijven hun naam, school en klas op. Eens per halfjaar krijgt elke deelnemende Brede School een rekening voor de kinderen die hebben deelgenomen uit het betreffende Brede School-gebied. De kosten voor de Brede School zijn € 5,00 per kind per keer.

Ouders kunnen hun kinderen opgeven via de website of e-mail/telefoon van het CBK.
Er kunnen maximaal 25 kinderen per workshop meedoen.

Elke eerste donderdag van de maand, 15:45 tot 16:45 uur
Voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8

(Bij succes breiden wij uit met:
Elke eerste woensdag van de maand, 13.30 tot 14.30 uur
Voor kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4)

Als u als Brede School mee wilt doen aan deze samenwerking, wilt u mij dat dan laten weten? Graag daarbij vermelden naar welk adres de rekening gestuurd mag worden.

Data CBKids Club
Donderdag 2 februari
Donderdag 2 maart
Donderdag 6 apri
Donderdag 4 mei
Donderdag 1 juni
Donderdag 6 juli

De workshop is steeds van 15.45 - 16.45 uur
Er kunnen maximaal 25 kinderen per workshop meedoen

Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon via 0591 68 58 20 (alleen tijdens openingsuren woensdag t/m zondag 13.00 - 17.00 uur).
Meedoen kost voor de kinderen € 1,- per keer, dit betalen de kinderen voorafgaand aan de workshop bij de balie van het CBK. Daar wordt meteen genoteerd van welke school en groep de kinderen komen.
De CBKids Club is voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8

 Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente