25 nov. t/m 8 januari 2017

ake 2016 tentoonstellingen actueel 300x210

WAT EEN THEATER!
Amateur Kunstenaars Emmen 2016
De Verdieping

 

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van de tentoonstelling Wat een theater! van de Amateur Kunstenaars Emmen op donderdag 24 november. Cora Lameris, voorzitter van de AKE opent om 19.30 uur de tentoonstelling. Gitarist Gerard Rolink zorgt net als voorgaande jaren samen met Chris Vrijbloed op mondharmonica voor de muzikale omlijsting.

Op de tentoonstelling is een gevarieerd aanbod te zien van nieuw werk van een groot aantal leden van de AKE. In oktober 2016 is het Atlastheater in Emmen officieel geopend. Voor de AKE was het nieuwe theater aanleiding om voor de expositie van dit jaar te kiezen voor het thema ‘Wat een theater!’. De gepresenteerde werken laten zien dat op velerlei manieren uitdrukking is gegeven aan dit thema. Net als voorgaande jaren is er werk te zien in vele verschillende technieken.

De Amateur Kunstenaars Emmen zetten met deze expositie een jarenlange traditie voort. Al sinds 1973 presenteren de leden van deze Emmense amateurvereniging hun werk bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen.

Tentoonstelling ‘Wat een theater!’
25.11.2016 t/m 08.01.2017
De Verdieping
Opening donderdag 24 november om 19.30 uur

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente